Scanmast tillsätter chef för sitt norska dotterbolag

Scanmast AS bildades under 2015 och verksamheten har utvecklats positivt. Vi tar nu nästa steg i att utveckla vår verksamhet och tillsätter Lasse Ström som chef.

Lasse har varit med Scanmast sedan bolaget bildades och har innehaft flera olika tjänster. Hans senast uppdrag har varit som Key Account Manager med ansvar för att utveckla våra telekomaffärer i Norge.

I sin nya roll tar Lasse ett överordnat ansvar för verksamheten i Norge och fortsatt utvecklande av våra affärer och organisation. Bolaget har idag en organisation med 12 dedikerade personer och samarbetar med flera underentreprenörer.

”Scanmast fortsätter att växa i Norge och det känns väldigt bra att Lasse nu axlar ansvaret att ta Scanmasts AS till nästa nivå. Lasse har en lång erfarenhet från vår verksamhet i Sverige som kommer vara till stor nytta när vi fortsätter vår satsning i Norge.” säger Roger Mobrin Scanmasts VD.

Lasse tillträdde tjänsten den 1 jun 2017.

Vid frågor kontakta VD Roger Mobrin 070-424 70 00.

Alle artikler