Belysning

Du ser dem langs veiene. De skaper sikt på flyplasser, og forvandler mørke til lys på idrettsbaner. Kort sagt – der det finnes lyskastere, er det stor sannsynlighet for at de er montert på et av våre ALTA- eller DELTA-tårn.

Tårnene våre består av standardseksjoner og derfor kan vi levere raskt til en lav totalkostnad. Én armatur eller 60 stykker, en høyde på tre eller 70 meter spiller ingen rolle – vi vil løse det.

Vi har både vilje og kompetanse til å utføre hele prosjektet, fra utforming og planlegging til konstruksjon, installasjon og vedlikehold. Kundene kan dermed føle seg trygg på arbeidet vi utfører. Ring oss, så finner vi en god løsning basert på dine ønsker og behov.

Vi hjelper deg selvsagt også med å beregne og dimensjonere for utstyret som skal monteres. Tårnene våre er konstruert for å møte dagens behov for løsninger med LED-armaturer. Det er en selvfølge for oss at tårnene skal bli sikre og brukervennlige. Alle teknologibærerne våre dimensjoneres i henhold til Eurokodene samt nasjonale endringer.

Sertifikater:
Sellihca
Trippel A
CE
Ansvarsrett
A3cert
TransQ
ISO