Fiber

Vi bidrar til å at hele Sverige har muligheten for å koble seg til.

Den Svenske regjeringen har satt som mål at 90 % av alle husstander og bedrifter skal ha tilgang til bredbånd på minst 100 Mbit/sekund innen 2020. Dette stiller naturligvis store krav til utbyggingen av bredbånd i årene som kommer.

Her spiller fiber som medium en viktig rolle. Fiber er det mest fremtidsrettede alternativet, fordi fiber har en betydelig overkapasitet for høyere hastigheter. Optisk fiber er en forutsetning for det nettverksbaserte samfunnet, og vil være en grunnleggende del av den digitale infrastrukturen i lang tid framover.

Trenger du hjelp med fiberprosjektet ditt? Scanmast kan tilby en “one stop shop” for fiberprosjekter, enten det er tilkobling av hus og eiendommer til bredbånd via fiber (FTTH) eller om det dreier seg om å sikre at det er fibertilkobling til bedrifter, næringseiendommer, mobilanlegg eller annen teknisk infrastruktur. Vi hjelper kundene våre i hele kjeden fra mulighetsstudie og prosjektering til implementering, installasjon samt drift og vedlikehold.

For å sikre en høy kvalitet på leveransen, jobber vi aktivt med dokumentasjon gjennom hele prosjektet. Vi holder styr på tegninger, beskrivelser, bilder, målinger, ja, alt som skal dokumenteres – Gjerne direkte inn i kundens eget system.

Kontakt et av lokalkontorene våre, så sørger vi for å ordne alt fra prosjektering og planlegging til utgraving, legging, installasjon og vedlikehold.

Sertifikater:
Sellihca
Trippel A
CE
Ansvarsrett
A3cert
TransQ
ISO