Om Scanmast

Kunnskap til å bygge morgendagens teknologi

Vi prosjekterer, bygger og ordner alt som omfatter teknologibærere. Både i luften via master og tårn og under bakken når det gjelder fiber som skal trekkes.

Med andre ord sørger vi for at vi har 4G i telefonene våre og fiber i hjemmene våre. I tillegg til at det fortsatt er lyst på fotballbanen når solen går ned og at industriområder har pålitelige overvåkningskameraer.

Det hele begynte i Mora i 1929, da oppfinneren og konstruktøren Anders Wikstrand utviklet en metode for å lage stiger av tynnveggede stålrør. Det dannet grunnlaget for selskapet WIBE, som han startet sammen med finansmannen Victor Berg.

I 1960-tallet bygde Scanmast radio- og TV-mastene som finnes over hele Sverige. Disse strukturene står fortsatt i dag. Siden den gang har vi levert tusenvis av tårn, bardunerte master og fagverksbjelker som står på alle mulige og umulige steder og utsettes for sol, regn, is og kraftig vind.

Scanmast ble dannet i 2009, da vi tok med oss vår lange historie og erfaring på en kort flyttetur til nye lokaler. Du finner oss fortsatt i Mora.

Vi har både vilje og kompetanse til å utføre hele prosjektet, fra utforming og planlegging til konstruksjon, installasjon og vedlikehold. Dette betyr at du som kunde kan føle deg trygg, når vi hjelper deg med å bygge morgendagens teknologi.

 

Sertifikater:
Sellihca
Trippel A
CE
Ansvarsrett
A3cert
TransQ
ISO