Scanmast fortsätter belysa Svensk Trav.

2010 tog Svensk Trav ett beslut om att uppdatera belysningen på svenska travbanor. Orsaken till beslutet var att stå rustad inför 2013 då HD-sändningarna skulle starta i Sverige. HDTV som vi i dag är vana vid har högre upplösning än vad TV-apparaterna hade för 7-8 år sedan men de kräver även bättre belysning berättar Jerker Engberg, affärsområdechef Entreprenad. Han fortsätter, Bodens travbana var startskottet för detta projekt i Sverige och sedan dess har vi levererat master och entreprenader till ytterligare fem travbanor. Nu har vi fått uppdraget att uppdatera belysningen på Sundbyholms travbana.

Projektstart för Sundbyholms travbana där Scanmast är totalentreprenör är i maj och byggtiden är ca tre månader. Träningsverksamheten kommer att fortgå under byggtiden. Det är roligt att vi har fortsatt förtroende att uppdatera svenska travbanor sedan beslutet togs 2010. Vi ska fortsätta vara drivna i dessa belysningsprojekt avslutar Jerker.

 

För mer information

Jerker Engberg, affärsområdeschef Entreprenad, 076-109 59 91
Ann-Charlotte Andersson, VD, 073-412 59 69

Bilden är från Bodens Travbana.

Alla nyheter