Scanmast och Schenker Property Sweden AB ingår avtal.

Schenker är världens ledande leverantör av globala logistiktjänster. Idag har Schenker 27 stycken terminaler över hela Sverige. Scanmast och Schenker Property Sweden AB ingår avtal gällande besiktning (tillståndskontroller) av belysningsmaster på dessa terminaler.

– Självklart är vi glada och stolta att Schenker valt oss som partner i detta avtal. Detta är helt i linje med Scanmasts strategi där vi satsar hårt på området drift och underhåll för att hjälpa kunden ta hand om den befintliga infrastrukturen och säkerställa driftsäkerheten samt förlänga livslängden. Vår erfarenhet och kunskap inom drift och underhåll gör att Schenker kan känna sig trygga i våra händer. I uppdraget ingår att vi ska besikta en tredjedel av masterna per år och avtalet sträcker sig över två år med option till förlängning, säger Magnus Pellas affärsområdeschef Drift och underhåll.

För mer information
Magnus Pellas, affärsområdeschef Drift och underhåll, 070-725 00 66
Ann-Charlotte Andersson, VD, 073-412 59 69

Alla nyheter