Mora Kommun besöker Scanmast

Mora kommun kom ut till oss på ett företagsbesök och fick en överblick om vad vi gör på Scanmast.
Ann-Charlotte Andersson, VD på Scanmast tillsammans med Joakim Ribby och Lars Klockar på Telecom visade våra lokaler, informerade om våra olika affärsområden samt berättade om vilken bredd av olika kompetenser vi har på Scanmast.  Joakim och Lars som brinner för digitalisering, berättade om det senaste trenderna inom Telecom och hur vi på Scanmast möjliggör uppkopplingar runt om i Sverige.

Vi pratade även om hur vi ser på företagsklimatet i Mora och vilka svårigheter vi kommer stöta på i framtiden. En av det svårare frågorna just nu är hur vi ska kunna tillgodogöra rätt kompetens till Mora.

På bilden fv Lars Klockar, Magnus Pellas, Stefan Myhr, Ann-Charlotte Andersson, Anna Hed kommunalråd i Mora , Magnus Pellas, Lasse Ström och Niclas Larsson Näringslivsutvecklare i Mora. Med på besöket var även Caroline Smitmanis Smids Utvecklingschef Mora kommun och Lennart Sohlberg Oppositionsråd i Mora.

 

Alla nyheter