90 år av kunskap

I år har Scanmast varit Scanmast i tio år. Men företaget har faktiskt funnits ända sedan 1929, då Wibe startades i Mora. Då konstruerade man stegar och sedan dess har företaget breddats rejält, till den mediabärare för industrin vi är idag. Även om våra främsta marknader idag finns i Sverige och Norge så står våra master på många håll i världen. Numera sköter vi dessutom helheten, ändå från projektering till underhåll.

Den starka entreprenörsandan fanns i Scanmast redan 1929 och den finns fortfarande kvar. Företaget har utvecklats en hel del, men viljan att leverera till kund och självklarheten i att ställa upp för varandra har inte förändrats. Idag är Scanmast ett mellanstort bolag med alla certifieringar och kompetenser som krävs för att kunna jobba på den nivån vi gör. Det händer mycket på vår marknad och vi har hängt med. Det kommer vi fortsätta att göra för att kunna vara med i minst 90 år till.

Jag ser verkligen fram emot att vara med och jobba vidare med alla fantastiska människor, kunder och kollegor. Det kommer att hända mycket de kommande åren, med 5G-utbyggnaden och en massa spännande projekt. Vi kommer att utmanas, bland annat av de globala målen. Kunderna ställer högre krav på hållbarhet, både gällande tekniken och sättet vi jobbar. Men det gör att vi kommer att fortsätta utvecklas, fortsätta ligga i framkant och fortsätta tänka stort. Vi bär framtidens teknik, nu såväl som när det är dags att fira 100 år. Var med oss dit!

Ann-Charlotte Andersson, vd

Alla nyheter