Kvinnor på Scanmast

Idag 8 mars uppmärksammar vi internationella kvinnodagen genom att hylla våra kvinnliga medarbetare på Scanmast lite extra. Vi skryter gärna över våra fantastiska kvinnor!
Anna vår klippa på innesälj, Ida vår fantastiska administratör, Anneli vår nya stjärnvärvning på ekonomi, Lotta vår VD, Julie vår stjärna på Telekom, Helena och Marie som gör besiktningar till konst, Astrid med stenkoll på bokföring, Zainab som har förstärkt vår konstruktions-och beräkningsavdelning och Nina på HR. Vi är glada att ni valt att jobba på Scanmast och vi behöver bli fler.  Just nu har vi ett flertal intressanta lediga tjänster och idag uppmanar vi alla nyfikna kvinnor att söka till oss.
Ni hittar våra lediga tjänster här  https://www.scanmast.com/sv/jobba-hos-oss/

Vi har kunskap att bygga morgondagen!

Alla nyheter