Arbetet pågår – Få en inblick i ett av våra arena projekt

Arbetet med att uppdatera belysning på Axevalla travbana i Skara pågår för fullt. Scanmast är totalentreprenör för projektet och Axevalla är en av många travbanor som Scanmast uppdaterat med belysning. Vill ni träffas och prata säker arenabelysning så hör av er till Scanmast säljare i syd Pelle Gemfors (tfn. 0725670362) och möt upp oss på Axevalla.

Axevalla investera i en ny banbelysning över tävlingsbanan enligt Svensk Travsports kravnivå 2. För att Axevalla, beläget 8 km från Skara,  även i fortsättningen ska kunna vara ett starkt varumärke och en naturlig mötesplats i regionen så beslutade man att investera  en ny LED-belysning. Ny belysning möjliggör att fler kan nyttja anläggning  men också att säkerheten och trivseln på arenan förbättras.

Alla nyheter